s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 1. november 2018
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

JESEN V ČRNI GORI IN SOČNE MANDARINE

Priložnost za prijetno druženje ob obiranju mandarin. Črna Gora biser juga.ZA PRIJAVO DVEH OSEB DO 15.10.2018 20 € POPUSTA!

PROGRAM POTOVANJA

1.DAN: SLOVENIJE-TREBINJE, večerja , nočitev

Odhod v jutranjih urah in vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške.Potovanje se nadaljuje mimo Splita proti Bosni in Hercegovini. Ustavimo se pri največji nekropoli v Radimlji, ki šteje več kot 120 stečkov in se nahaja v bližini kraja Stolac. Stečki so del zapuščine srednjeveške Bosne, v kateri so se že tedaj mešali vplivi različnih verskih skupin.Nekropola v Radimiji leži sredi velikega polja, po katerem vozimo vso pot in od koder se pogled odpira na čudovito in barvito pokrajino, z obeh strani obdano z vrhovi. Podobo raja popolno dopolnjujejo stečki- t.i. modri nagrobniki, nedavno očiščeni in restavrirani, v svoji umazano beli barvi sijejo iz sveže pokošene livade.Vožnja se nadaljuje do Trebinja.V popoldanskih urah smo že v čudovitem mestu pod vplivom mediteranske klime, s prijaznimi domačini in zanimivim vrvežem. Sprehod skozi staro jedro nam predstavlja dolgo dobo zgodovine in hkrati se na ogled postavljajo številne znamenitosti iz različnih obdobij. Vsekakor bo dobrodošla osvežitev pod več kot sto let starimi platanami.Nastanitev v hotelu. večerja in nočitev.

2.DAN:HERCEG NOVI-BUDVA, zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku se vožnja nadaljuje proti obali Jadranskega morja do črne gore.Primorski svet te dežele se ponaša s številnimi turističnimi središči.Predvidoma v opoldanskih urah prispemo do s soncem obsijanega mesta Herceg Novi.Ščitijo ga visoke planine, ob njem se razprostira obala Boka Kotorskega zaliva.Mesto je že od nekdaj privlačilo umetnike in številne druge obiskovalce. Ogledali si bomo: Sahat - kulo,trdnjavo Spanjola,trdnjavo Forte-mare,...Čas za osvežitev.Vožnjo nadaljujemo do mondenega letovišča Budva.Sprehod skozi staro jedro z obzidjem.Čas za sprehod in osvežitev.Nastanitev v hotelu,večerja,nočitev.

3.DAN. CETINJE-DUBROVNIK-NEUM,zajtrk, večerja,nočitev

Po zajtrku vožnja do Cetinje,nekdanje črnogorske prestolnice.Ob doplačilu ogled Palače kralja Nikole in cetinjskega samostana, kjer še bolje spoznamo bogato zgodovino črnogorskega naroda. po ogledu se vračamo na obalo Jadranskega morja in že potujemo proti biseru Dalmacije, mestu Dubrovnik.Čas za individualen sprehod,morda osvežitev in že hop do Neuma. Nastanitev v hotelu,večerja ob zvokih glasbe in nočitev.

4.DAN:DOLINA NERETVE-JEZERO KUTI-SLOVENIJA, zajtrk, kosilo

Po zajtrku se bomo odpeljali v dolino Neretve, ki jo zaradi njenih rodovitnih tal nekateri imenujejo "hrvaška Kalifornija".Dolina je s svojo delto eno največjih in edinstvenih močvirnatih področij v Sredozemlju in pomemben naravni spomenik.Zapeljemo se do ene od številnih plantaž mandarin. Do sitega se jih najemo in naberemo za domov (2 kg,večje količine ob doplačilu). Nato pa vožnja z avtobusom do kanala ob jezeru kuti, od koder s tradicionalnimi plovili,"trupicami",prispemo do izletniške točke. Na obali jezera se pustimo razvajati prijaznim domačinom, ki nam strežejo z domačo lozo,figami in kosilom in pijačo...ob glasbi seveda.V popoldanskih urah pa že potujemo proti Sloveniji, do doma. predviden prihod v kasnejših večernih urah.

ODHODI: 04.10-zagotovljeno,18.10-ZAGOTOVLJENO 01.11- zagotovljeno,15.11.2018

CENA: pri udeležbi 40 oseb  235,00 €

      pri udeležbi 35 oseb  255,00 €

ZA PRIJAVO DVEH OSEB DO 15.10.2018 20 € POPUSTA!

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***/****,3x polpenzion, zunanje oglede po programu, vstopnina fotosafari z obiranjem mandarin in kosilom(dobrodošlica-žganje,fige,kosilo s pijačo ob glasi,vožnja s "stupicami",2kg mandarinza domov na udeleženca), turistična pristojbina,vodenje in organizacijo potovanja.

REZERVACIJA SEDEŽEV:v 1.oz 2. vrsti + 10,00 € na osebo

                    v zadnji vrsti -10,00 € na osebo

DODATNE INFORMACIJE:

* vstopna mesta: Maribor,Celje,Ljubljana,Novo Mesto

* doplačila po želji: enoposteljna soba 60 €, vstopnine 5-10€/muzej,cerkve

* popust: 10% za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima

Splošni pogoji so sestavni del programa!

OOICA


REZERVIRAJ