s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 28. oktober 2017 REZERVIRAJ

SANJSKI OTOK CAPRI - IZ LJUBLJANE V SREDOZEMSKI PARADIŽ

Ekskluzivno potovanje z direktnim letom iz Ljubljane v Neapelj. Z ladjo na mediteranski biser Capri. Lepota otoka, vas bo navdušila.

Ekskluzivno potovanje z direktnim letom iz Ljubljane na Neapelj. Capri velja za prestižen otok kamor radi zahajajo imenitni gosti iz sveta filma, mode in politike. Otok je reesnično prava paša za oči, ponuja resnično vrhunsko doživetje prave svetovljanske atmosfere.

ODHODI:28.10.2017


PROGRAM POTOVANJA:

1. DAN: LJUBLJANA - NEAPELJ - CAPRI Nočitev
Zbirališče potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet posebnega letala proti Neaplju. Po pristanku v Neaplju sledi prevoz do pristanišča Molo Beverello in vkrcanje na ladjo proti Capriju. Po pristanku v Marini Grande sledi prevoz do hotela. Prosto in nočitev.


2. - 3. DAN : DVA DNEVA ZA POČITNICE - PO ŽELJI IZLET PO OTOKU Zajtrk, nočitev
Počitnice. Po želji se lahko udeležite izleta po otoku, kjer se boste po ozki otoški cesti odpeljali v Anacapri, kjer je Švedski zdravnik Axel Munte zgradil vilo San Michele, ter z istoimenskim romanom veliko prispeval k slavi otoka. Prav vila poleg naravnih lepot na otok privablja največ obiskovalcev. Predlagamo tudi vzpon s sedežnico, s katero se odpeljete 589 m visoko, ponuja se nam razgled na Faraglioni, do 100 m visoke skale v morju in obisk Modre jame, prave paše za oči.


4. DAN: CAPRI - NEAPELJ - LJUBLJANA Zajtrk
Po zajtrku še nekaj prostega časa za kavico, nakupe. Prevoz do pristanišča in prevoz z ladjo do Neaplja. Prevoz na letališče in polet posebnega letala proti Ljubljani.


CENA: 549 €

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz s posebnim letalom Ljubljana-Neapelj-Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine, prevoz z ladjo Neapelj-Capri-Neapelj, avtobusni prevoz letališče-pristanišče-letališče v Neaplju, tri nočitve z zajtrkom v hotelih 3*, spremstvo slovenskega vodnika na poti, organizacija potovanja.


Doplačila/popusti:

POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

DOPLAČILO: Pri manj kot 45 potnikov in minimalno 35 potnikov 30 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:
pri odhodu iz Benetk možno doplačilo povratnega transferja CE-LJU - letališče - LJU-CE v višini 58 €/os.;

Enoposteljna soba 90 €,

Izlet po otoku: 45 € (avtobusni prevoz, vodenje, vstopnina za modro jamo - min.15 oseb).

MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnine: po želji.


Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja!
REZERVIRAJ