s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  četrtek, 19. oktober 2017 REZERVIRAJ

Bruselj in čarobni Brugge - potepanje po Belgiji

Dežela, ki jo mnogi poznajo le po besedi "Bruselj". A ta severnoevropski biser, ponuja odlična doživetja, zgodovinska mesta in arhitekturo. Obiščite severne Benetke - Brugge, spoznajte prestolnico EU, deželo čokolade in odličnih vrst piva.

Dežela, ki jo mnogi poznajo le iz poročil in besede "Bruselj". A ta severnoevropski biser, ponuja tudi odlična doživetja, zgodovinska mesta in arhitekturo. Obiščite severne Benetke - Brugge, spoznajte prestolnico EU, deželo čokolade in odličnih vrst piva!

PROGRAM POTOVANJA: 

1. dan: SLOVENIJA–BRUSELJ nočna vožnja

Odhod v poznih večernih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Salzburga, MÄ‚Ä‚„Ă‚ĚĄnchna, Stuttgarta in Luksemburga proti Belgiji. Na poti krajši postanki za osvežitev.

2. dan: BRUSELJ nočitev

V dopoldanskih urah bomo prispeli do Bruslja. Sledi panoramski ogled mestnih znamenitosti: Atomium, ki je nekoč veljal za čudež tehnike, Kraljeva palača, stolnica, mestna hiša, sodna palača, vodnjak Maneken Pis ... Za sladkosnede pa bo zanimiv ogled muzeja čokolade, kjer boste lahko spoznali, kako v Belgiji pridelujejo tako znane praline in imenitno čokolado. Še sprehod do Grand Palace ali Velikega trga, kjer so druga ob drugi nanizane baročne cehovske palače s čudovito okrašenimi fasadami. Vožnja do hotela, nastanitev. Nočitev.

3. dan: ANTWERPEN –BRUGGE zajtrk, nočitev

Po zajtrku bo dan namenjen celodnevnemu izletu po najlepših krajih Belgije. Vožnja v Antwerpen, drugo največje belgijsko mesto in pristanišče. Sprehod in ogled mestnih znamenitosti, med drugim ogled največje gotske cerkve v Belgiji. Obiskali boste lahko hišo slikarja Rubensa, v kateri se nahaja muzej slavnega umetnika. Vožnjo bomo nadaljevali mimo slikovitih flamskih vasi do mesteca Brugge, ki ga radi imenujejo kar »severne Benetke«, saj je prepreden s kanali. Popolnoma ohranjeno mestno jedro nas bo povedlo daleč nazaj v preteklost. Priporočamo ogled cerkve Naše Gospe z Michelangelovim kipom Marije z otrokom. Proti večeru vrnitev v hotel. Nočitev.

4. dan: BRUSELJ–WATERLOO–SLOVENIJA zajtrk 

Po zajtrku se bomo odpeljali do Waterlooja. Kratek postanek za ogled prizorišča znamenite bitke, v kateri je bil dokončno poražen Napoleon. Povzpeli se bomo na Levji grič, 40 m visoko gomilo iz nasute zemlje v obliki piramide. Nato pa bomo pot že nadaljevali v smeri proti domu. Vožnja skozi Nemčijo in Avstrijo. Predviden prihod v poznih nočnih urah.

Cena:

249 € pri udeležbi 45 oseb

269 € pri udeležbi 35 oseb

Cena vključuje: Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu **/***, 2 x nočitev z zajtrkom, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja.

Odhodi:  28.9., 19.10. 2017


UGODNOSTI ZA VAS:

Popust v višini 30 € za dve osebi - za rezervacije do 30 dni pred odhodom

10 € popusta na osebo za sedež v zadnji vrsti

Vstopna mesta: Ljubljana, Celje, Maribor

Najmanjše število potnikov: 35


Doplačila po želji:- enoposteljna soba 50 €,vstopnine pribl. 30 €

                   - zavarovanje rizika odpovedi 4,045% od 

                     vrednosti potovanja

Popust: 10 % za otroka do 12 let v sobi z dvema odraslima

Obvezno doplačilo: turistične takse

Splošni pogoji so sestavni del programa!

REZERVIRAJ